Associació matola.es

L’Associació Matola.és naix i així ho posa en els estatuts amb les següents comeses: Difusió cultural. Recuperació de tradicions i valors del Camp d’Elx. Foment de la cultura i l’esport. Informació de la comunitat i vehicle de transmissió d’iniciatives de la mateixa.

Per a aquestes comeses esperem contar amb molta gent que tinga les mateixes inquietuds que nosaltres. Esperem la vostra col·laboració, ja siga enviant-nos propostes, opinions, fotos, notícies o qualsevol altra cosa que puga ajudar-nos a aconseguir els nostres objectius.

L’Associació matola.és, és la propietària d’aquest portal. No ens fem responsables dels comentaris o continguts que publiquen usuaris o col·laboradors a nivell individual.

Drets d’autor de les imatges de la portada:
-Toda una vida – Jose Luis Garcia

Associació Matola.es  CIF: G54425392
www.matola.es / matola@matola.es
Inscrita Registro de Asociaciones Generalitat Valenciana con nº CV-01-042582-A

 

6 respuestas a «Associació matola.es»

Hola Toñi, en principio no cobramos cuota. Sólo necesitamos gente que tenga ganas de colaborar. Si queréis participar, podéis contactar con nosotros en matola@matola.es o bien en la opción «Contactar»
Saludos

Hola !! Buenos días, los dorsales se retiran el mismo día de la volta en bici, o podemos retirarlos antes y donde?? Gracias feliz sabado

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.