De Matola a Madrid, amb AVE

Després de uns quants anys d’espera, pareix que la línea de la Alta Velocidad Oriola – Elx – Madrid es posa en funcionament, així com la estació Elx Alta Velocidad que podem trobar a Matola.

El pròxim dilluns dia 1 de Febrer entra en funcionament la línea des de Oriola a Madrid o Madrid a Oriola, passant per la nostra pedania. A més, es inaugurará la línea en la estació de la nostra ciutat el mateix dia.

Fent una recerca en la web de Renfe amb la paraula Elx AV, trobem que ixen dos trens diaris entre setmana des de Elx a Madrid – Puerta de Atocha a les 6:40 del matí i arriben a Madrid a les 8:50, un trajecte de 2:10h directe sense parades. Altra opció es a les 21h, aplegant a les 23:20h (2:20h de trajecte amb parades en Albacete – Los LLanos y Cuenca Fernando Zobel).

Per a vindre des de Madrid, les dues opcions disponibles son a les 06:55 del matí, arribant a les 09:15h (2:20h de trajecte, amb parades en Cuenca Fernando Zobel y Albacete – Los LLanos ) o a les 19:55, arribant a Elx a les 22:03h (2:08h, trajecte directe).

Els horaris i trajecte en cap de setmana son similars. Preus des de 23.85€ per trajecte.

Depenent de la demanda, s’aniran afegint noves freqüències.

Deja un comentario