LA VOLTA A MATOLA 2013 – UN DIA SOBRE RODES

[En castellano más abajo]

Ahir diumenge és va celebrar la VII Volta a Matola en bici amb una molt bona participació. En total van ser uns 560 participants els que van realitzar la marxa amb bici, que va transcórrer de forma molt tranquil·la i amena pels diferents paratges del Camp d’Elx.

La regidora de Pedanies Manoli Mora i el regidor d’Esports Daniel Rubio van realitzar el tall de la cinta a l’eixida de la marxa.

DSC_0008

A l’arribada tots els assistents van gaudir d’un esmorzar acompanyat de Vi de Matola i mangranes del Camp d’Elx, i els xiquets sel van passar bomba en el gran castell inflable que va ser instal·lat per a l’ocasió.

Es van donar els premis al participant més veterà i a la bici més original i es va realitzar el sorteig de diversos regals entre els participants.
Així mateix es van arreplegar aliments a benefici de Caritas Elx amb molt bona acceptació d’aquesta inciativa.

El comportament dels participants va se exemplar gràcies a la qual cosa no se va produir cap incident.

Finalment, agrair a tots els patrocinadors i col·laboradors l’esforç que realitzen perquè aquesta activitat tire endavant tots els anys. Especialment a tota la gent de la Comissió de Festes, que des de les 7 del matí van estar braç a braç treballant perquè tot isquera segons el previst.

Gràcies a tots.

 

foto ruta

 

[Versión en castellano]

Ayer domingo se celebró la VII Volta a Matola en Bici con una muy buena participación. En total fueron unos 560 participantes los que realizaron la marcha en bici, que transcurrió de forma muy tranquila y amena por los diferentes parajes del Camp d’Elx.

La concejala de Pedanías Manoli Mora y el concejal de Deportes Daniel Rubio realizaron el corte de la cinta a la salida de la marcha.

DSC_0086

A la llegada todos los asistentes disfrutaron de un almuerzo acompañado de Vino de Matola i granadas del Camp d’Elx, y los niños se lo pasaron bomba en el gran castillo hinchable que fue instalado para la ocasión.

Se dieron los premios al participante más veterano y a la bici más original y se realizó el sorteo de varios regalos entre los participantes.
Así mismo se  recogieron alimentos a beneficio de Caritas Elche con muy buena aceptación de esta inciativa.

El comportamiento de los participantes fue ejemplar gracias a lo cual no se produjo ningún incidente.

Por último, agradecer a todos los patrocinadores y colaboradores el esfuerzo que realizan para que esta actividad salga adelante todos los años. En especial a toda la gente de la Comisión de Fiestas, que desde las 7 de la mañana estuvieron codo con codo trabajando para que todo saliera según lo previsto.

Gracias a todos.

Fotos: Ángel Soriano

 

2 comentarios en «LA VOLTA A MATOLA 2013 – UN DIA SOBRE RODES»

Deja un comentario