GALA ENTREGA DE PREMIS CONCURS FOTOGRÀFIC I MAGRANA D’OR 2013

Aquest diumenge 17 de Novembre ha tingut lloc el lliurament de premis de la sisena edició del concurs fotogràfic Camp d’Elx Paisatge i Paisanatge. L’acte ha estat presentant per Vicent Bordonado i ha comptat en la presencia de la regidora de pedaníes Manoli Mora.

Les fotos premiades han estat les següents:

1. Final de fiesta. Baltasar Martinez

Primer premi: Final de fiesta. Baltasar Martinez.

Dotat amb 300 Euros, selecció de productes del Camp d’Elx, obsequi Associació de Restaurants ARCE i bono familiar Rio Safari Elche.

 

2. A vista de music. Javier Marco

Segon premi: A vista de music. Javier Marco

Dotat amb 200 Euros, selecció de productes del Camp d’Elx, obsequi Associació de Restaurants ARCE i bono familiar Rio Safari Elche.

 

3. Molar. Jose Luis Gonzalez

Tercer premi: Molar. Jose Luis González

Dotat amb una nit romàntica en Casa Colonial Huerto de la Luz, selecció de productes del Camp d’Elx, obsequi Associació de Restaurants ARCE i bono Rio Safari Elche.

 

4. Paseo matinal. Mariano Rodriguez

Cuart premi: Paseo matinal. Mariano Rodriguez

Dotat amb una sessió de SPA en Casa Colonial Huerto de la Luz, selecció de productes del Camp d’Elx, obsequi Associació de Restaurants ARCE i bono Rio Safari Elche.

DSC_0035

Les 25 fotografies finalistes han estat premiades amb un obsequi de l’Associació de Restaurants del Camp d’Elx (ARCE) i una selecció de productes del Camp d’Elx.

DSC_0047

Els Premis han estat patrocinats per: Osmostar Soriano, Query Informática, Huerto de la Luz, Associació de Restaurants del Camp d’Elx (ARCE), Destilerías SYS, Bio Camp Elx (Productors Ecològics), Almazara el Tendre, La Vaquería del Camp d’Elx, Aceitunas El Oli, Dátiles Serrano Valero, Tijeras Mágicas y Rio Safari Elche.

También se han concedido los premios al premio especial Fireta 2013. Los premiados han sido:

Primer premi: La granada, una joya por descubrir. Ramón Candela. Dotat amb una nit romàntica en Casa Colonial Huerto de la Luz i seleccio de productes del Camp d’Elx.

Segons premis: El presente del ayer de Pedro Caracena i Tartana de Antonio Ortiz. Dotats amb un dinar en un restaurant ARCE i seleccio de productes del Camp d’Elx.

DSC_0045

En el mateix acte ha estat lliurat el guardó Magrana d’Or 2013, que atorga l’associació Matola.és i que en aquesta ocasió ha estat concedit a l’Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx (ADR Camp d’Elx) pel seu treball en la promoció i posada en valor del Camp d’Elx. El premi ha estat recollit per Berardo Torres, president de ADR.

DSC_0038 

Aqui podeu veure totes les fotos de l’acte

 

Deja un comentario