LA HISTÒRIA EN IMATGES

RETALLS DEL TEMPS PASSAT CAPTATS PER UNA CÀMERA.


Persones, llocs, moments que foren empresonats en la càmera obscura per quedar-se congelades per un temps infinit. Segur que podem trobar en un detall, en una cara, en un temps passat, un tros de la nostra història.

Fotos realitzades moltes d´elles per fotógrafs anónims i arreplegades per gent de Matola i de altres pedanies, per a recordar costums, persones, fets, etc.

Amb estes fotos ens podem fer una idea de com ens vivia en époques anteriors a la nostra.

Esta és la verdadera memória histórica plasmada en imatges.

Rafael Marín aporta a la Web un recull de fotografies aportades per gent de Matola, en un principi per a les jornades del Camp d’Elx, i ara perquè recordem junts com foren aquells temps antics, durs i romàntics. Potser entre tots podriem fer una història de cada una de les fotos, a base de records o de imaginació; i podriem també publicarla en una secció de la nostra web.

Ànim! envia’ns els teus articles o més fotografies al nostre correu electrònic o posa’t en contacte amb nosaltres i les replegarem.

1 comentario en «LA HISTÒRIA EN IMATGES»

  1. Gràcies Rafael per la teua generositat compartint aquesta valiosa mostra de l’història del camp d’Elx. Ojalá tots tinguerem la sort de que ho sapien valorar al nostre voltant, en la propia familia. Jo tambè tinc arrels en Matola, i en altres pedanies. Un abraç

    Responder

Deja un comentario